About

Ready for take-off maakt ontwerpen gebaseerd op 
fundamenten. We ontwerpen niet zomaar. Dat werkt soms voor de 
korte termijn, maar niet voor de lange termijn. Met opdrachtgevers zoeken we de ambitie op en brengen we ze dichter bij hun klanten. Wat wil je echt vertellen, wat wil je uitstralen en waar sta je voor?

We zullen je versteld doen staan van onze slimme en effectieve oplossingen en zorgen dat jouw doelen worden bereikt met de juiste middelen en tone-of-voice.

We are Ready for take-off:

Hester Straathof – Ontwerper

Via de etalage van De Bijenkorf, de Willem de Kooning Academie en een korte tussenstop bij VormVijf kwam Hester bij Dietwee Ontwerp en communicatie terecht. Hier ontwikkelde ze zich van stagiair tot volwassen ontwerper met visuele identiteiten als haar specialiteit. Ook ontmoette ze hier Hein met wie ze in 2012 Ready for take-off startte.

Hein Alkemade – Account- en projectmanager

Hein heeft een carrière bij verschillende bureaus achter de rug, waar hij werkte met kleine tot grote opdrachtgevers. In de avonduren studeerde hij Communicatie en overdag bracht hij dit in de praktijk. Na ruim 5 jaar bij Dietwee de fijne kneepjes geleerd te hebben, klaar voor de start. Met Hester lanceerde hij in 2012 Ready for take-off. Met strategisch inzicht en gevoel voor design pakt hij de projecten op.

Welcome