Vintura magazine

'Werken bij...'

Consultancy in gezondheidszorg is mensenwerk. Bij Vintura betekent dit: met elkaar oplossingen zoeken voor complexe vraagstukken, die impact hebben voor heel veel mensen. Het gaat hierbij immers over gezondheid en zorg.

Vintura is een gespecialiseerd adviesbureau met een helder doel voor ogen: impact maken in de gezondheidszorg en life siences. De lat ligt hoog en voor deze flinke ambitie moet je als consultant uit het juiste hout gesneden zijn. Niet zomaar elke consultant is geschikt om bij Vintura aan de slag te gaan. Er wordt gezocht naar de unieke combinatie van een sterk analytisch vermogen én emotionele vaardigheden.

Om potentiële kandidaten aan te spreken ontwikkelden we een magazine waar de consultants van Vintura het podium krijgen. Zij kunnen tenslotte zelf het beste vertellen wat het maken van ‘meaningful impact’ in de praktijk betekent. In openhartige interviews leer je de consultants en hun werk echt kennen. De indringende portretten maken het beeld compleet. Door het gebruik van smalle en brede pagina’s ontstaat een fijn ritme. Een uitnodiging voor toekomstige collega’s om kennis te maken met Vintura. Durf jij het aan?

Fotografie Niels Stomps
Tekst Barbara Slagman
Productie Tim Beijer Producties