EZ_Web2

Op voedselagenda.nl laten vier ministeries zien hoe zij, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, werken aan veiliger, gezonder en duurzamer voedsel voor iedereen. De website bevat artikelen, informatie over beleidsprogramma’s, essays geschreven door stakeholders uit de sector, verslagen van debatten en events. Al deze initiatieven leveren elk op eigen wijze een bijdrage aan de toekomst van ons voedsel.

“Nederland staat voor een groot aantal maatschappelijke uitdagingen. Als we werkelijke veranderingen in het Nederlandse voedselbeleid teweeg willen brengen zullen we dat gezamenlijk moeten doen.”

Voedselagenda.nl is een initiatief van de ministeries van Economische Zaken, Volksgezondheid, Welzijn & Sport, Buitenlandse Zaken en Infrastructuur en Milieu.

De rijke verzameling van heel diverse content vraagt om een bijzondere website. Op voedselagenda.nl hebben we alle initiatieven letterlijk in kaart gebracht. Je kunt er fijn op los klikken en je laten verrassen door nieuwe artikelen en onderwerpen. Door de filter-functie te gebruiken kun je gerichter zoeken binnen je eigen interesses of vakgebied. Zoek je heel specifiek, dan kun je uiteraard de zoekfunctie gebruiken. Deze website is geen catalogus of naslagwerk, maar een inspirerend en interactief platform voor (toekomstige) initiatieven op het gebied van voedsel.

Ready for take-off verzorgde het concept, ontwerp en de uitwerking van deze website. Uiteraard in de huisstijl van de Rijksoverheid, maar bovenal in lijn met de bijzondere essaybundel Aan Tafel! waar het allemaal mee begon.

De specialisten van Studio September namen de technische realisatie van deze complexe site voor hun rekening en zorgden ervoor dat er een strak en goed functionerend platform staat.