We are ready for take-off

Graphic design and beyond: we maken geen logo’s, maar succesverhalen. Voor grote en minder grote organisaties, commercieel of non-profit, een start-up of een gevestigde naam: we zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Helderheid is belangrijk voor ons, zowel in het proces als in het uiteindelijke ontwerp. Onze werkwijze is down to earth en de resultaten zijn slimme en verrassende oplossingen die jouw verhaal tot een succesverhaal maken.

Graag bouwen we mee aan merken, maar ook een website, boek of brochure binnen een bestaande identiteit rekenen we tot onze specialiteiten. Wat het ook is: een goed concept vergt een goede voorbereiding. We gaan op zoek naar de kern van jouw verhaal. Dit doen we op een manier die past bij jou en je organisatie. Samen krijgen we de outlines van het succesverhaal op papier.

Een duidelijk verhaal en een goed doordacht concept vormen de basis van onze ontwerpen. Concepten die geen uitleg nodig hebben en het publiek in het hart raken. Van een passende naam tot een pakkende oneliner, van bijzondere fotografie tot een innovatieve interface.

De basis van succes is een hoogwaardige en consistente uitvoering. Onze ontwerpen zijn praktisch en breed inzetbaar, zowel online als offline. Een succesverhaal met impact.

Wij zijn Hein en Hester en samen zijn we Ready for take-off. Sinds 2012 een sterke combinatie van strategisch inzicht en creatieve denkkracht. Samen met ons netwerk van professionals en jong talent maken we een buitenkant die past bij de binnenkant.